HÍREK, INFORMÁCIÓK

Szolnok

SZOLNOK | Közzétéve: 2017. június 19. | Módosítva: 2017. augusztus 23.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Utasainkat, hogy Szolnokon képviselői kezdeményezésre, polgármesteri támogatással a Széchenyi lakótelepről induló és Tiszaligetbe érkező 15-ös jelzésű autóbuszok közül a 7:30 órai, illetve visszafelé a 16:10 órai járatok közlekedése a nyári tanszünetben, a Tiszaligetben a Közalapítvány területén üzemelő nyári tábor ellátására 2017. június 17-től augusztus 30-ig meghosszabbított útvonalon történik. A járatok 2017. augusztus 21-e és 30-a között csak hétköznapokon közlekednek!

A tiszaligeti strandfürdő elérése érdekében a hétvégén is a meghosszabbított útvonalú menetrend lesz érvényben.

A 8:25 órakor a Szántó körútról iduló járat lesz a 8:40 órai, a Vasútállomásról induló 15-ös járat, visszafelé pedig a 16:10 órai a Tiszaliget, Campus elől induló járat megy ki a Széchenyi lakótelepre.

Munkanap visszafelé irányban a 16:10 órakor a Tiszaliget, Campustól induló járat a Vasútállomásra történő érkezést követően a Szántó körúti megállótól a Hild Viktor utca megálló felé végzi az utasok leszállítását.

A munkanapi (táboros) menetrend, benne a szandaszőllősi átszállás biztosítására vonatkozó Tiszaliget megállóval.

A járat meghosszabbított útvonala a következő:

Szántó körút Pozsonyi út Mentőállomás Városi Kollégium Malom utca Aranyi Sándor utca Lovas István utca Hild Viktor utca Vasútállomás McDonald's étterem Sarló utca Autóbusz-állomás Móra Ferenc utca Tiszaliget Liget Hotel Strandfürdő Vízilabda Aréna Tiszaligeti Motel Tiszaliget, Campus

 

Szántó körút Hild Viktor utca Vasútállomás Autóbusz-állomás Tiszaliget, Campus

A nagyításhoz kattintson a képre!

Tiszaliget, Campus Vasútállomás Autóbusz-állomás Hild Viktor utca
A nagyításhoz kattintson a képre!