HÍREK, INFORMÁCIÓK

Szolnok

SZOLNOK | Közzétéve: 2017. március 21.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a szolnoki autóbusz-állomás (5000 Szolnok, Ady Endre út 23.) területén javítási munkálatokat végeznek 2017. április 20-tól várhatóan 2017. június 15-ig! A javítási munkálatok idején szükségessé válik az autóbusz-, és ezzel együtt az utasforgalom részbeni mérséklése, illetve áthelyezése!

Ennek megfelelően a szolnoki helyközi autóbusz-állomást érintő

  • országos helyközi autóbuszjáratok, és a
  • Tószeg, Abony, Zagyvarékas irányából érkező regionális helyközi járatok
utas-kiszolgálása a Jubileum téri ideiglenes helyközi autóbusz-állomásra kerül át (vasútállomás)!

A névváltozások okán, de a díjszámítási távolságok változása okán sem szükséges a bérletigazolványokat kicserélni vagy módosítani (kivétel, ha az utas kéri). A Szolnok, autóbusz-állomásig kiállított igazolványok értelemszerűen a vasútállomásra értendők.

A Tószeg, Abony, Zagyvarékas irányából érkező regionális helyközi járatok a jelenlegi útvonalon közlekedve a legrövidebb útvonalon érik el a Jubileum téri vasútállomás előtti téren, a jelenlegi helyi autóbusz-állomás területén kialakított ideiglenes Jubileum téri (vasútállomás) helyközi autóbusz-állomást. A Jubileum térről a helyi járatokkal tovább lehet utazni a város más részeibe.

A Tisza- és a Zagyva-híd irányából érkező regionális helyközi járatok változatlanul az Ady Endre úti autóbusz-állomásra érkeznek és onnan is indulnak! Azok a járatok, amelyek eddig a vasútállomásig közlekedtek, azok ezután is a vasútállomásig közlekednek változatlan útvonalon, és ezeknél a járatoknál a díjszámítási távolság nem változik!

A részletes menetrendrendre és díjszabásra vonatkozó információk 2017. április 4-től érhetők el a társaságunk honlapján, valamint a szolgálati helyeinken!